Областният управител отправи пожелания за Коледа на тържество за деца

18 Декември 2014, 1076 прочита

Пожелания за предстоящия празник Рождество Христово отправи днес областният управител Недялко Славов на тържество за деца пред елхата в Областна администрация - Смолян.
„Пожелавам Ви прекрасни моменти с близките Ви хора, за да посрещнете тези светли празници с много обич, мир в сърцата и надежда за добро!
Нека Божият благослов и рожденственски дух и топлина да достигнат сърцата ни, да съпътстват добрите ни дела и помисли, да ни направят по-добри, състрадателни и устойчиви на всякакви житейски несгоди, да живеем достойно и с дръзновение.
Нека доброто в нас е вътрешна мотивация и осъзнат избор на богатата ни сетивност, широтата и висотата на вечно търсещия дух!”
За доброто настроение допринесоха чудесните изпълнения на децата от ОДЗ „Синчец”, ОУ „Иван Вазов” и гайдарчетата от оркестър „101 каба гайди” при читалище „Христо Ботев”, които изнесоха празнична програма с пресъздаване на традиционни коледни обичаи.
На тържеството присъстваха зам. областните управители Зарко Маринов и Адриан Петров, секретарят на архиерейския наместник на БПЦ в Смолян отец Запрян Шиков, служители работещи в сградата на Областна администрация – Смолян и други граждани.