Връчиха дипломите в Смолянския филиал на ПУ

04 Април 2015, 929 прочита

Абсолвентите от випуск 2014 година на филиала на Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” в гр. Смолян се дипломираха тържествено днес. Директорът на филиала проф. д-р Евгения Иванова привества студентите, като им пожела големи заслужени успехи и много щастливи дни, посветени на работа за достойна цел. “Ако преди четири години вратите на нашия университетски филиал бяха широко отворени за вас като наши студенти, то днес те са широко отворени за вас, като наши колеги, съмишленици, приятели”, каза още Иванова.
На официалната церемония присъства и зам.-областният управител Зарко Маринов. Той пожела на завършващите попътен вятър в живота. “За мен е чест да Ви поздравя с вашето дипломиране. Вие получавате дипломи от най-авторитетното висше учебно заведение в Родопите. Трябва да се гордеете с това”, заяви Маринов. Той благодари на ректора проф. д-р Запрян Козлуджов за усилията, които полага за развитието на филиала в гр. Смолян.
Днес получиха своите дипломи 216 възпитаници на филиала - бъдещи специалисти в областта на педагогиката, икономиката, туризма, биологията, екологията и маркетинга.