В областна администрация се проведе синдикална работна среща с участието на лидера на КНСБ Пламен Димитров

28 Май 2015, 1135 прочита

По повод 25 годишнината на КНСБ, в областна администрация Смолян се проведе работна дискусия с участието на президента на Конфедерацията Пламен Димитров.
Срещата беше открита от председателя на РС на КНСБ-Смолян Тодор Капитанов, който направи кратък преглед на състоянието на социално – икономическата ситуация в региона, както и развитието на колективното трудово договаряне. От своя страна националният синдикален лидер приветства присъстващите по повод годишнината, и очерта основните приоритети на организацията от създаването й до настоящия момент. На срещата присъства и зам.-областният управител Зарко Маринов, който също отправи своите поздравления към най-голямата синдикална организация в страната. Той сподели конкретни инициативи на областното ръководство с цел откриване на нови работни места в региона и подобряване на социално-икономическите показатели.
На срещата присъстваха вицепрезидентът на синдиката Пламен Нанков и други социални партньори в лицето на местната общинска власт, работодателски организации и представители на регионални държавни структури.