ПОЗДРАВЛЕНИЕ

30 Септември 2015, 787 прочита

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Приемете моите най-искрени пожелания за здраве и спокойни старини. Бъдете обградени от хора, които да ви правят щастливи, да ви обгрижват и оценят, да споделят радостите и болките ви.
Датата 1 октомври е обявена за Международен ден на възрастните хора с решение на Общото събрание на ООН от 14 декември 1990 г. На този ден всички ние отдаваме почитта си към хората от третата възраст и техния принос към обществото.
Нека градим обществото си така, че старините да бъдат изживявани с достойнство, както от предците ни и от нас, така и от идните поколения. Нека в ден като днешния изразим уважението и обичта си към възрастните хора. И не само на 1 октомври, а ежедневно да им показваме, че не ги изключваме от живота си, а се възхищаваме и черпим от мъдростта и житейският им опит, които само годините могат да дадат.
На този ден искам да изразя признателността си, както към хората от третата възраст, така и към всички вас, които полагате грижи и дарявате обич и внимание на възрастните хора, като с това допринасяте за тяхното по-добро съществуване.


С уважение,

НЕДЯЛКО СЛАВОВ,
Областен управител