Областният управител поздрави акушери и гинеколози по случай Бабинден

21 Януари 2016, 793 прочита

С пожелания за много новородени и здраве, заместник-областният управител Андриян Петров поздрави Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ – АД “Д-р Братан Шукеров” – гр. Смолян. Той връчи поздравителен адрес от името на областния управител Недялко Славов на завеждащия отделението д-р Стефан Тодоров и подари цветя на всички ангажирани с родилната помощ. Петров изказа, от името на областния управител и от свое име, признателност и благодарност за ежедневните усилия на екипите в отделението и на всички акушери и гинеколози в област Смолян. Пожела работата им да бъде съпътствана с много положителни емоции и висока морална и материална удовлетвореност.
Символично на Бабинден бяха измити ръцете на началника на отделението д-р Стефан Тодоров, след което работниците, посветени на родилната помощ, бяха поздравени от местни танцьори и певци.
Поздравителни адреси бяха поднесени както от областният управител Недялко Славов, така и от кмета на община Смолян Николай Мелемов, председателя на Комисията по здравеопазване в Народното събрание и народен представител д-р Даниела Дариткова и други.
Изтегли СНИМКИ>