Заместник-областният управител Андриян Петров награди класиралият се на трето място отбор на ВСК „Тракиец“ – Стара Загора

08 Юли 2016, 568 прочита

Заместник-областният управител Андриян Петров участва в награждаването на победителите в турнира по футбол на малки вратички за жени военнослужещи от Българската армия. Той приветства от името на областния управител Недялко Славов и от свое име финалистите. Петров пожела успехи на дамите, като подчерта, че чрез силния си дух и желанието, което влагат в това да служат, жените доказват своето място в армията и тяхната решителност буди уважение.
Полуфиналите и финалите се състояха на 7 и 8 юли на стадион "Смолян" – новата Многофункционална спортна площадка. На първо място се класира ВУСК „Васил Левски“ – Велико Търново, втори са отборът на ВСК „Транслогистик”-Бургас , трети са - ВСК „Тракиец“ – Стара Загораи на четвърто място - ВМСК „Н.Й. Вапцаров“ – Варна.
Бяха връчени и награди за голмайстор, най-добър вратар, най-добър нападател и за спортсмен на първенството.
Организатори на спортното събитие са Националната военна спортна федерация , община Смолян и 101 Алпийски батальон. Община Смолян е домакин за четвърта поредна година на турнира за жени военнослужещи от Българската армия. Председателят на НВСФ генерал-лейтенант о.з. Стефан Василев благодари на община Смолян за предоставената спортна база и транспорта за състезателките.
Наградите за отборното и комплексно класиране връчиха още секретарят на община Смолян Момчил Николов, олимпийската шампионка от Нагано Катя Дафовска, генерал-лейтенант о.з. Василев и командирът на 101 Алпийски батальон подп.Димитър Кацаров.


Изтегли СНИМКИ>