„ПОДКРЕПЯМЕ БЪЛГАРСКОТО“ в Смолян

21 Септември 2016, 502 прочита

Изложение под мотото „ПОДКРЕПЯМЕ БЪЛГАРСКОТО“ ще се проведе на 30 септември 2016 година / петък/ в гр. Смолян.
Събитието, което е част от кампанията на Министерството на земеделието и храните, се провежда във всички областни центрове в подкрепа на българските производители и преработватели на земеделска продукция.
Инициативата има за цел да даде възможност на българските производители и предприятията, преработващи земеделска продукция, да стигнат директно до повече потребители и да популяризират своята собствена продукция, като плодове, зеленчуци, билки, яйца, както и преработени земеделски продукти, като сирене, кашкавал, пчелни и хлебни продукти, сладка и други, които са част от трапезата ни.
Изложението в подкрепа на производителите и преработвателите от Смолянска област ще се проведе на 30 септември 2016 година от 13.00 до 19.00 часа на Новия център в град Смолян, а от 11.00 часа в сградата на Родопски драматичен театър „Николай Хайтов”, на организираната за целта кръгла маса, ще се проведе дискусия по проблемите на земеделието. В събитията ще вземе участие заместник министъра на земеделието г-н Костов.
Областна дирекция „Земеделие“ Смолян кани всички граждани и гости на град Смолян да посетят изложението.