ПОЗДРАВЛЕНИЕ

08 Ноември 2016, 490 прочита

УВАЖАЕМИ КОМИСАР ДИМОВ,
УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Деня на Св. Архангел Михаил - Професионалния празник на българската полиция!
Днес почитаме доблестните мъже и жени, които рискуват собствената си сигурност и личен комфорт в името на нашата безопасност, в стремежа да гарантират спокойствието, което е изключителна ценност за обществото ни. Вашата професия е една от най-хуманните, натоварена с висока професионална и морална отговорност, която вие ежедневно проявявате при изпълнение на служебния си дълг. Трудът ви буди уважение и респект!
Приемете най-искрената ми признателност за вашата всеотдайност в службата ви към обществото! Служителите на МВР-Смолян са мотивирани, добре подготвени представители на тази професия и защитават нейната чест достойно, пренебрегвайки понякога семействата и личното си удобство. Уверен съм, че и занапред ще продължавате да осигурявате закрила и справедливост за гражданите на област Смолян!
Пожелавам ви здраве и благополучие, силен дух и непоклатима воля, много човешка топлина и признателност! Нека Св. Архангел Михаил закриля вас и вашите семейства!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!НЕДЯЛКО СЛАВОВ,
Областен управител на област Смолян