Областна управа Смолян бе отличена за усилията си в сферата на туризма

12 Декември 2016, 313 прочита

Областна управа Смолян бе отличена в категория „Партньорство с държавната власт” за 2016 на Церемония по връчване на годишните награди на Български туристически съюз, която се състоя в Културен дом на Съюза на юристите в България, гр.София. Председателят на БТС – доц. д-р Алексей Стоев връчи лично наградата на заместник-областния управител Андриян Петров.
„Приемам тази награда от името на областния управител Недялко Славов и целия екип на Областна администрация Смолян, като признание за цялостната визия на администрацията за развитието на туризма, в това число реализиране на проекти, свързани с довеждаща инфраструктура и с помощта, която оказахме на БТС, във връзка с туристическа хижа „Студенец” на Пампорово.”, коментира заместник-областният управител и благодари за оценените усилия за развитието на туризма, които полага Областна управа Смолян.
Събитието уважиха близо 200 туристи и приятели на природата. Алпинистът Боян Петров, покорил осем осемхилядника, също беше сред гостите и получи почетен медал за постиженията си. Наградени бяха и кметът на Казанлък за палатков лагер за деца до язовир “Копринка”, Йордан Дремов от ТД “Камъка” и ръководител на дамски хор “Божур” в Горна Оряховица, а двама участници от програмата “Опознай България” получиха от БТС по един лек автомобил „Дачия”.


Изтегли СНИМКИ>