Коледари изпълниха и оживиха атриума на Областна администрация Смолян

22 Декември 2016, 379 прочита

Ученици от Смолян сурвакаха за здраве и благоденствие Областния управител Недялко Славов. „Нека пожеланията от сурвакарите да бъдат за всички ни!”, каза Славов.
”Искам да благодаря на тези мили деца, затова че в навечерието на Коледните и Новогодишни празници ни посетиха и ни уважиха, затова че с много душа и плам изпълниха българския обичай „Коледуване”! Благодаря ви, че сте пазители на българските традиции и ценности! Докато има такова поколение, ние сме спокойни, че България ще я има и ще пребъде! Нека Дядо Коледа донесе на всеки един от вас кошница със сбъднати мечти.”, пожела на децата Областният управител на Смолян.
В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници, Славов отправи пожелания към всички: „Нека Новата година бъде изпълнена най-вече със здраве, щастие, много семеен уют! Нека бъде година на реализираните намерения. Нека не забравяме, че от усилията на всеки един от нас зависи дали нашата държава ще бъде по-подредена и дали нашият регион ще бъде по-приветлив за живот! Нека бъдем по-добри, по-благородни, да насърчаваме всяко добро дело! Нека 2017-та да е мирна, спокойна, изпълнена със съдържание, доброта и топлота! Весели Празници!”
И тази година традиционното Коледуване изпълни и оживи атриума на Областна администрация Смолян с танци, песни и родопска гайда в изпълнение на ученици от местни училища. Събитието се организира от Областния управител и беше уважено от ръководители и представители на държавни институции и ведомства, експерти от областна администрация, граждани.

Изтегли СНИМКИ>