Първите участници във второто издание на конкурса „Аз раста патриот”. Очакваме и вашите фотоси и разкази!

14 Септември 2017, 290 прочита

Невелина Сергеева Аладжова от XII клас на СУ “Христо Ботев” с. Баните е видяла доброто и го сподели по прекрасен начин с нас.
Яна Мирославова Фисинска беше най-малкият участник в Първото издание на конкурса „Аз раста патриот”. Вече на 1 година и 7 месеца, тя обича да танцува, да се разхожда сред природата и да си играе с кученца и котки. Очевидно е усмихнато и весело дете.
Диляна Емилова Мазгалджиева на 13 години от гр.Златоград расте патриот! В сърцето и душата й са танците, футбола и пътешествията. От 1 година тренира футбол, а от 5 години се е посветила на народните танци и пътешества из Европа. Като порасне иска да стане "Уеб Дизайнер".
Теодор Николов Димчевски е на 3 години и 2 месеца. Неговата сестричка Николета Николова Димчевска е родена в деня на Независимостта на България - 22 септември 2015 год., сега е на 2 години. Живеят в град Смолян и от мънички са възпитавани от родителите си да обичат Родината и българските традиции.
Мария Чолакова от Смолян е на 6 годинки и грее като слънце в народна носия.
Сестрите Божидара Ваклинова Драганова на 8 години и Мария-Магдалена Ваклинова Драганова на 6 години от гр.Златоград растат с любов към Родопите и България.
Прекрасната Лора Василева Димитрова е на 7годинки, от град Смолян
Дамян Емилов Ризов е на 10 години от град Смолян. Той обича да пее народни песни и иска да стане певец, когато порасне.
Крис Владимиров Ашков (8 години) и Румяна Владимирова Ашкова (18 години) са от Смолян. Крис обича да плува и мечтае да стане астронавт, когато порастне. В свободното си време Румяна предпочита да прекарва време навън сред природата. Иска един ден да бъде успешно реализиран мениджър.
Изтегли СНИМКИ>

Изтегли СНИМКИ>

Изтегли РАЗКАЗ „ВИДЯХ ДОБРОТО”>