Обръщение на областния управител инж. Стефан Стайков по повод 7 април - Световен ден на здравето

07 Април 2010, 1835 прочита

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ,
УВАЖАЕМИ МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ,
За мен е удоволствие да ви поздравя с професионалния празник на работещите в здравеопазването- 7 април, Световен ден на здравето!
Всички знаем добре с колко трудности е свързана вашата професия и оценяваме усилията, които полагате за запазване здравето на хората. Вашият професионален празник, може да бъде наречен празник на живота, защото с всеотдайния си труд, вие вдъхвате сила, увереност и надежда на болните. Вярвам, че с помощта на знанията и високия морал, който притежавате, с професионализъм, старание и човеколюбие, пациентите ще се чувстват по-спокойни и сигурни! Бъдете отдадени на своето призвание; приемайте проблемите на своите пациенти присърце; винаги оказвайте помощ, независимо от деня и часа; грижете се със сърце за нашето здраве и щастие, бъдете човечни и съпричастни!
Приемете моите най-добри пожелания и благодарност за ежедневните ви усилия по опазване живота и здравето и все така помагайте на хората в нужда!
Желая на всички вас и на вашите семейства много здраве, лично щастие, увереност в собствените сили и във възможностите на медицината, удовлетворение и професионални успехи!
Честит празник на работещите в здравеопазването!

инж. Стефан Стайков
Областен управител на област Смолян