Зам.-областният управител Недялко Славов присъства на тържественото отбелязване на 50-годишния юбилей на ПГ “Васил Димитров” гр. Мадан

21 Май 2010, 1791 прочита

Зам.-областният управител Недялко Славов присъства на тържественото отбелязване на 50-годишния юбилей на ПГ “Васил Димитров” гр. Мадан. Той връчи поздравителен адрес от името на Областният управител на Смолян инж. Стефан Стайков. В поздравлението се казва: С радост и от все сърце ви поздравявам по повод 50-годишнината от създаването на вашето училище!
За половин век неговия праг са прекрачили поколения жадни за знания младежи, които след упорито учение са получили солидна професионална подготовка. Днес те имат своя принос в развитието на минното дело в областта и националната икономика. Високо оценявам професионализма и квалификацията на преподавателите, даващи на учениците не само солидна общообразователна подготовка, но и умения и знания, които ги превръщат в конкурентноспособни специалисти.
Пожелавам на всички участници в тържеството, на възпитаниците от различни поколения, на днешните ученици и учители, на целия колектив на професионална гимназия “Васил Димитров” гр. Мадан здраве, благополучие и успехи.
Желая ви упоритост, самочувствие и успешен път. Приемете предизвикателствата на времето, в което живеем и всеки ден се борете, доказвайки себе си, защото бъдещето е на знаещите, можещите и квалифицираните.”