Областният управител инж. Стефан Стайков връчи златни и сребърни медали на отличници от ПГТТ„Христо Ботев” - гр. Смолян

30 Юни 2011, 2053 прочита

Областният управител инж. Стефан Стайков бе гост на тържеството на ПГТТ „Христо Ботев” - гр. Смолян, по случай връчване на дипломите за завършено средно образование и свидетелствата за професионална квалификация на абитуриентите от випуск 2011. Той приветства присъстващите ученици, учители и родители.
За втора година в Професионалната гимназия по техника и технологии се утвърждава ритуал за награждаване на отличилите се зрелостници с почетни златни и сребърни медали. Носител на тазгодишния златен медал е Емилиян Бакърджиев – отличник на випуска, участвал в различни областни и общински младежки инициативи и доброволчески програми, автор на училищния сайт. Носители на сребърни медали са Станислав Бойчев, Константин Янчев, Денис Дагигов и Асен Романов. Медалите бяха връчени от инж. Стайков, който от днес, 30.06.2011 г, е носител на значката на училището, с което се присъединява към училищната общност.
Наградите за отличен успех на учениците, за престижно индивидуално и отборно представяне на училището на различни професионални и спортни състезания бяха връчени от директора на училището инж. Мария Жайгарова – Йорданова.