Поздравителен адрес от името на Областният управител бе връчен на ръководството на ЦДГ №1 „Слънце” по случай годишнината от създаването на детското заведение

18 Октомври 2013, 1299 прочита

С голяма радост и вълнение бяха поднесени поздравленията на областният управител инж. Димитър Кръстанов на ръководството на ЦДГ №1 „Слънце” по случай 35 - години от създаването на детското заведение. В поздравителния адрес, отправен до директора г-жа Людмила Шотарова, колектива, настоятелството и възпитаниците на детската градина, се казва:
„Този празник е ярък знак за натрупан положителен опит и доказателство, че работата с децата заслужава и получава необходимото внимание. Приемете искрена благодарност за вашия професионализъм и творчество, за вашия нестихващ ентусиазъм, за вашия всеотдаен труд и грижи за бъдещето на нашия град – децата.
На всички, свързали съдбата си с детска градина „Слънце”, пожелавам професионални успехи, лично благополучие и здраве, за да пребъде благородното дело на смолянското образование!”
От името на Областният управител бе поднесена и кошница с цветя.
Заслужени поздравления, цветя и благодарности за всеотдайния труд на целия колектив, бяха поднесени още от евродепутата Владимир Уручев, от секретаря на Община Смолян, от Регионалния инспекторат по образованието- Смолян и много други.