Областният управител инж. Димитър Кръстанов поздрави ръководството и служителите на ОД на МВР- Смолян по случай 8 ноември

08 Ноември 2013, 1263 прочита

Областният управител инж. Димитър Кръстанов присъства на празничен коктейл във връзка с професионалния празник на служителите в полицията – 8 ноември. В своето приветсвие той заяви:
„Радостен съм, че по повод на вашия празник- 8 ноември, имам възможността да ви поздравя най-сърдечно и да ви пожелая здраве и успехи. В сферата на сигурността грижите и вниманието, делниците и будните нощи на служителите, които опазват живота, здравето и имуществото на българската държава, българските общини и на българските граждани са и трябва да бъдат в центъра на вниманието на българската държавност, от гледна точка преди всичко на европейското развитие на системата на сигурността. Разбира се много са проблемите, трудностите и нерешените въпроси, които стоят на нашето внимание. Надявам се, че с потенциала който показва ОД на МВР- Смолян, с грижата, вниманието и усилието на служителите на МВР, нашия регион ще продължава да бъде на едно от водещите места в България по отношение на общите резултати на сигурност. Позоволете още един път да поздравя най-сърдечно всички онези младежки, пенсионерски, доброволни и НПО, които като част от гражданското общество спомагат за функционирането на службите за сигурност и на българската полиция. Много ми е приятно винаги да бъда сред вас, да обсъждаме проблеми и да търсим тяхното решение. Честит празник! Здраве и успехи сега и за в бъдеще!”
За постигнати високи професионални резултати със заповед на директора на ОД „МВР” – Смолян с “Писмена похвала” са наградени 8 служители на дирекцията, повишени в категория са 15 служители, а други трима са повишени в длъжност. За граждански принос в борбата с престъпността и за опазване на обществения ред с плакети на ОД „МВР” – Смолян и грамоти бяха наградени Христо Петров Янев и Томас Ангелов Янев.