Областният управител връчи грамота за изпълнение на ключов обект на фирма „Виастройинженеринг” ООД

15 Ноември 2013, 1268 прочита

Областният управител инж. Димитър Кръстанов връчи грамота за изпълнение на ключов обект на фирма „Виастройинженеринг” ООД. Това се случи вчера (14.11.2013 г.) на официално събитие, организирано от Областното представителство на Камарата на строителите в Смолян по случай празника на строителя. В своето приветствие към представителите на строителния бранш, инж Кръстанов изрази своето уважение и призтнателност към всички които са давали, дават и ще дават своя принос както за развитието на Смолянския регион, така и на Република България. „В цялата цивилизационна история в света, във всеки златен век в отделните епохи, строителството е в челото на човешката мисъл и деятелност. Особено тук в нашия край, в годините на активно изграждане на региона, строителите оставиха своята дълбока диря в историята на Родопите”, каза още инж. Кръстанов и допълни: „Тази наша гордост бих искал да подчертая и да търсим в днешното трудно и динамично време. Всички вие сте хора, които не само реализирате проекти, не само оставяте след себе си една подобрена инфраструктура и добри условия на живот, но давате и хляб на много семейства”. В заключение областният управител пожела една по-успешна, по-силна и резултатна строителна година.
Грамота бе връчена и на фирма „Крис- МТ” от името на кмета на община Златоград Мирослав Янчев, затова че участва в реализацията на друг мащабен проект за област Смолян.
Председателят на Областното представителство на КСБ- Смолян г-жа Весела Цолова, от своя страна, връчи Препоръки за високопрофесионални качества и достижения на всяка една от представените на събитието фирми-членове на КСБ- Смолян. А това са: „Артстрой”, „Инфрастройгруп”, „Дюлгер”, „Мурджев-Транс”, „Виденица- 2004”, „ВИК- Строй”, „Тандем Инвест”- Чепеларе, „Стифстрой” ООД, „Талант -М” и др. Г-жа Цолова заяви, че препоръките са атестат за това, че фирмите в Смолянски регион са достойни и надеждни партньори.