Областният управител инж. Димитър Кръстанов получи благодарствено писмо от вицепремиера Илияна Цанова във връзка с пълноценното участие в процеса на подготовка на Споразумението за партньорство на Р България

12 Август 2014, 1148 прочита

По повод успешното сключване на Споразумението за партньорство на Р България, Областният управител на област Смолян инж. Димитър Кръстанов, в качеството си на член на работната група за разработване на стратегическия документ, получи благодарствено писмо от заместник министър-председателя Илияна Цанова. В него вицепремиерът благодари за пълноценното участие в процеса на подготовка на този важен за страната документ и отправя поздравления за успешно свършената работа.
„Искрено вярвам, че установеното добро партньорство, диалог и взаимодействие ще продължи и при предстоящото изпълнение на заложените в Споразумението за партньорство цели и приоритети” се казва още в благодарственото писмо. В заключение вицепремиерът по управление на европейските средства пожелава на областният управител на Смолян успех в бъдещата съвместна работа, свързана с ефективното използване на Европейските фондове.
От своя страна инж. Димитър Кръстанов изразява своята удовлетвореност от постигнатия резултат и изказва най-искрени благодарности към целия екип за пълноценното партньорство.
Цялото Благодарствено писмо вижте в приложения файл!